Ученици от град Сопот продават личните си вещи, а със събраните средства те

...
Ученици от град Сопот продават личните си вещи, а със събраните средства те
Коментари Харесай

Ученици от Сопот с благородна инициатива

Ученици от град Сопот продават персоналните си движимости, а със събраните средства те ще помогнат на болно дете. За благородната им самодейност описа някогашната директорка на Професионална гимназия " Ген. Владимир Заимов " инж. Катя Адърска, написа. 
Прочетете още
В профила си в обществената мрежа Фейсбук инж. Катя Адърска написа, че учениците, които съгласно нея са във втори или трети клас, са създали спонтанна сергия пред къщата музей " Иван Вазов ".

" Вчера попаднах на една забавна и доста блага картина! Няколко момчета във 2. или 3. клас бяха създали сергия с техни персонални веще/предмети пред Музея. Вълнуваха се, подреждаха ги, разясниха! Приближих се и попитах - какво се случва тук? Момчетата ми обясниха, че събират средства за болно дете и с госпожата и родителите са подхванали тази благотворителна акция! ", написа Адърска.

Децата съобщили на инж. Катя Адърска, че в събота и неделя също ще " работят ".

" Призовавам да ги подкрепите! Самия жест, да предложат свои играчки, ме трогна надълбоко! ", прибавя тя.

Бившата директорка отбелязва, че към този момент е подкрепила идеята на малчуганите.

" Купих си едно дребосъче със зелена косичка и си потеглих, удовлетворена, че поддържах децата за положителната им идея! За искащите да се включат - това е пейката до светофара на площада ", приключва обявата си тя.

Един от най-силните способи да се насърчава положителното е посредством продан на истории и образци за положителни каузи. Това е и повода да споделим с вас тази благородна инциатива.

Нека продължаваме да приказваме за положителното, да споделяме хрумвания и образци, които ни въодушевяват и стимулират да бъдем по-добри хора и да създадем света по-добро място за всички нас.

" Браво за благородната постъпка на децата! ", " Аз също си купих един ключодържател. Много благо ми стана, като ми описаха за благородната самодейност. Така се учат на положително. Благословени да сте благи дечица! ", " Браво на децата! ", " Ще отидем. И ще си купим. А те ще знаят - положителното е лавина! И ще имат вяра! Браво на децата! Благодаря Ви за това, че споделихте с нас! ", гласят част от мненията под поста на инж. Катя Адърска.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР